Companie

„Ceea ce porți este felul în care te prezinți lumii întregi, mai ales astăzi, când totul se derulează atât de rapid]. Moda este un limbaj instant.” - Miuccia Prada
 
 
Prin NousMode, dăm viață hainelor „altfel” - pieselor care vorbesc de la sine, prin culoare, detalii decorative expresive, croiuri moderne și materiale atent alese. În atelierul nostru, ideile despre modă, feminitate, naturalețe, rafinament, dar și despre umor și spontaneitate, prind contur și se transformă în haine și accesorii care pur și simplu îți fac zilele mai colorate, mai frumoase!
 
Colecțiile NousMode
 
Punem preț pe caracterul individual al fiecărei piese pe care o creăm, de aceea aici vei găsi piese unice sau în colecții limitate, iar pentru cele care vor o piesă personalizată, creată special pentru ele, realizăm haine custom-made. Preferăm calitatea și rezistența unei piese, deci lucrăm doar cu materiale de calitate, predominant naturale, pentru ca fiecare haină sau accesoriu NousMode să-și încânte purtătoarea cât mai mult timp: de la rochii casual, office sau de seară, fuste, bluze și tricouri, la pantofi, genți și alte accesorii.
 
Creații custom-made
 
Te așteptăm la atelierul NousMode cu posibilitatea de a-ți crea un design personalizat, unic, cu mare atenție la detalii și la stilul tău personal. Pentru o ocazie specială, venim cu multe idei și la fel de multă deschidere spre propria ta viziune, fie că e vorba de o rochie elegantă de cocktail, banchet sau chiar o rochie de mireasă! 
 
Linia de accesorii NousMode
 
Ne mândrim cu o linie de genți și curele cu un design care nu trece neobservat! Cu forme avangardiste și combinații de piele de diferite culori, dar și din materiale textile, gențile și curelele NousMode dau nota finală ținutelor moderne care nu duc lipsa acelui „je ne sais quoi”.Lucrăm mult cu pielea naturală pentru accesorii (genți și curele) sau piese statement - jachete din piele, veste din piele întoarsă. Doar în magazinul nostru vei găsi o serie de brâuri din piele în stil corset, care pun accentul final perfect ținutelor urban cool, sau piese cu franjuri din piele naturală realizate impecabil.