Returnare


ATENTIE! Produsele personalizate vandute la comanda speciala NU se pot returna deoarece sunt realizate special pentru fiecare client!

Returnarea si inlocuirea produselor

NousMode Clothing Srl doreste sa isi multumeasca toti clientii. Stim ca acest lcru  e greu de indeplinit si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.
Conditiile in care le puteti returna sunt:
1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - Formularul de Retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!
3. Eticheta produsului trebuie sa fie intacta.
4. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat..
5. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul Arad ,General Gheorghe Magheru ,Bl.304,Sc . B , Parter.
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! 
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult  14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur. 
 
Important:
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil). 
2. Produse livrate gresit 
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularul de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de  NousMode Clothing Srl . Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru Formularul de ReturObservatii generale - Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Din motive de igiena produsele din categoria "Dresuri baie" nu se pot returna.
Odata ce coletul tau ajunge la noi si este verificat calitativ si cantitativ al produselor returnate vei primi un email cu detalii pe care te rugam sa le verifici cu atentie, intrucat pe baza acestor date se va efectua plata returului. Nu uita sa ne transmiti contul IBAN (precizand si titularul acestuia) pe adresa de email office@nousmode.com
morarmarianampp@yahoo.com
Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
 
Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.