Transport

INFORMATII PRIVITOARE LA LIVRARE

 
Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
 
Transportul prin curier costa 20 ron.
 
Taxa de transport este  de 20 ron. 
 
 
Pentru comenzile mai mici de sumele mentionate taxele  sunt suportate de catre client .
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore.
 
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.
 
 
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator.
 
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util. 
Modalitati de plata:
Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat.
 
Pentru livrari intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face anticipat, prin virament bancar. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de destinatie.
 
LIVRAM IN ORICE TARA , PENTRU INFORMATII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN FORMULARUL DE CONTACT SAU TELEFONIC PENTRU A STABILII TAXELE DE TRANSPORT.
 
Va multumim si va asteptam la cumparaturi!
 
Firma Nousmode Clothing S.R.L. va poate aduce anumite produse pe comanda, in limita stocului disponibil la furnizor. In acest caz se percepe un avans de 40% din suma totala a comenzii, restul urmand a fi achitat la primirea coletului. Mentionam ca produsele aduse pe comanda nu se pot returna.
Timpul de livrare a produsului pe comanda poate dura intre 7-14 zile.
 
Echipa,
NOUSMODE